flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага підтверджено діагноз COVID-19 в суді!!!

01 липня 2020, 08:58

 

Увага! Підтверджено діагноз COVID-19 у суді!!!

 

У зв’язку з підтвердженим діагнозом COVID-19 у судді Бориславського міського суду Львівської області, наполегливо просимо учасників судових процесів та відвідувачів утриматись від відвідування приміщення суду.

Справи, які призначені до судового розгляду в Бориславському міському суді Львівської області, знято з розгляду. Про дату та час наступних судових засідань учасники судових проваджень будуть повідомлені судовими повістками.

З метою безпечного перебування в приміщенні суду відповідними службами проведено дезінфекцію приміщень суду, вжито заходів до самоізоляції осіб, вживаються заходи до тестування всіх працівників суду.

В умовах, що склались, рекомендуємо учасникам судових процесів (кримінальних проваджень), а також особам, які бажають звернутись до суду з позовними заявами, клопотаннями тощо, звертатись до суду електронною поштою, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком, факсом.

Крім цього, нагадуємо, що з 16 березня 2020 року в суді діють обмеження, встановлені наказом Бориславського міського суду Львівської області «Про запровадження додаткових заходів із попередження респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19» від 16.03.2020 №26, згідно з якими  припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, не допускаються в приміщення суду та в судові засідання особи з явними ознаками респіраторних захворювань.

У випадку необхідності негайно ознайомитись з матеріалами судових справ інформуємо, що таке можливе в тому числі і в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві.

Зазначені обмеження встановлені з метою запобігання поширенню захворювання серед населення та безпеки громадян, а тому просимо з розумінням поставитися до ситуації, яка склалась у суді.

Примітка. Штатна чисельність суддів Бориславського міського суду Львівської області- 3 посади суддів, а фактична чисельність суддів - 1 посада.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Читайте нас у Facebook

©Прес-секретар суду