flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Укрок справедливості

18 грудня 2023, 14:57

Напередодні професійного свята Дня працівників суду до Підбузького ЗЗСО І-ІІІ р завітали керівник апарату Наталія СТРОГАН та секретар судового засідання Віра ДІВЧУР. Для учнів 3-А класу Підбузького ЗЗСО І-ІІІ р.було проведено ⚖️«Урок справедливості».
👩🏼‍🏫На початку заходу було обговорено з дітьми причини виникнення сварок та способи їх вирішення. Наталія СТРОГАН роз'яснила учням якщо суперечку не можливо вирішити самостійно на допомогу прийде суд.
📺Під час уроку дітлахи переглянули мультфільми «Кінь проти Хом'яка» та «Їжак проти Рака» який створений ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією TooDrive та справедливо вирішили суперечки між героями примірявши на себе роль суддів.
👩🏼‍⚖️📸Віра ДІВЧУР ознайомила учнів з атрибутами судової влади – мантією та нагрудним знаком, які мали змогу одягнути та сфотографуватися.
⚖️🤗Наприкінці заходу дітям було вручено наліпки та диплом учасників клубу «Справедливці🇺🇦
Клуб "Справедливці" Асоціація розвитку суддівського самоврядування України.🥇🥇.
Дякуємо класному керівнику 3-A класу Підбузького ЗЗСО І-ІІІ р. Олесі ІВАСЬКІВ за запрошення та можливість розповісти діткам про СПРАВЕДЛИВІСТЬ!♥️ Керівник апарату Наталія СТРОГАН запросила учнів 3-А класк Підбузького ЗЗСО І-ІІІ р. відвідати Бориславський міський суд Львівської області на екскурсією.

Читайте нас у Facebook

©Прес-секретар суду